+31 (0)528 - 78 58 85 Info@koopsconsultancy.nl

BHV-trainingen

Koops Consultancy BV verzorgt ook BHV-trainingen voor uw bedrijf. Een BHV’er (bedrijfshulpverlener) is de eerste persoon in een bedrijf die in actie komt bij incidenten. de handhaving hierop.

De bedrijfshulpverlener is opgeleid om eerste hulp te verlenen, te handelen in geval van brand en eventuele evacuaties te leiden. Deze persoon regelt ook dat de hulpdiensten worden opgevangen. Hij informeert de hulpdiensten ook over het ontruimingsplan. Kortom: een BHV’er zorgt voor een veilige omgeving na een ongeval of incident.

Ervaring en enthousiasme
De BHV-trainingen van Koops Consultancy BV worden gegeven door specialisten. In veel deze gevallen is de instructeur zelf werkzaam (of in het verleden geweest) bij de brandweer, ambulancedienst of als rescue team medewerker op een boorplatform. Hiermee brengen zij allen jarenlange ervaring , veel kennis en enthousiasme mee. Door de praktijkvoorbeelden worden de lesdagen nog leerzamer dan ze op zichzelf al zijn. We kunnen rustig stellen dat cursisten getraind worden door vakidioten die hun enthousiasme graag overbrengen op anderen.

Persoonlijke aandacht en een lunch
De BHV-trainingen kunnen gevolgd worden bij Koops Consultancy of op locatie. We geven les aan kleine groepen zodat iedere cursist voldoende aandacht krijgt, maar maatwerk is bij ons ook altijd mogelijk. Zo zijn bijvoorbeeld één op één lessen mogelijk. Er wordt altijd een dagdeel aandacht besteed aan brand en ontruiming en een dagdeel aan medische handelingen. De lunch is inbegrepen.

 

WAT KUNNEN WIJ VOOR UW BEDRIJF BETEKENEN?

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak