+31 (0)528 - 78 58 85 Info@koopsconsultancy.nl

BHV-trainingen

Vanzelfsprekend verzorgt Koops Consultancy ook BHV-trainingen. Een BHV’er (bedrijfshulpverlener) is de eerste persoon in een bedrijf die in actie komt bij incidenten. de handhaving hierop.

De bedrijfshulpverlener is opgeleid om eerste hulp te verlenen, te handelen in geval van brand en eventuele evacuaties te leiden. Deze persoon vangt ook de hulpdiensten op en informeert hen over over het ontruimingsplan. Kortom: een BHV’er zorgt voor een veilige omgeving na een incident.

Ervaring en enthousiasme
De BHV-trainingen van Koops Consultancy worden gegeven door specialisten met hart voor de brandweer. We brengen jarenlange ervaring en veel enthousiasme mee. Er is niet alleen veel ervaring bij de brandweer, maar ook bij rescueteams op boorplatformen. We kunnen rustig stellen dat cursisten getraind worden door vakidioten die hun enthousiasme graag overbrengen op anderen.

Persoonlijke aandacht en een lunch
De BHV-trainingen kunnen gevolgd worden bij Koops Consultancy of op locatie. We geven les aan kleine groepen zodat iedere cursist voldoende aandacht krijgt, maar maatwerk is bij ons ook altijd mogelijk. Zo zijn bijvoorbeeld één op één lessen mogelijk. Er wordt altijd een dagdeel aandacht besteed aan brand en ontruiming en een dagdeel aan medische handelingen. De lunch is inbegrepen.

 

WAT KUNNEN WIJ VOOR UW BEDRIJF BETEKENEN?

Maak vandaag nog een
vrijblijvende afspraak